Oláhné Döniz kérdése:
Még nem kaptam meg a tgyás-t. Más is járt így?
Figyelt kérdés
Még ma sem jött meg a tgyás,pedig eddig mindig 4.-ig utalták.2013. febr. 7. 08:19
1/5 anonim válasza:
Szia. Én sem kaptam még ma sem,nekem oep utalja,s általában 5-6án szokta
2/5 Jégtánc válasza:
Gyed nekem tegnap érkezett,szerintem ma megérkezik a t-gyás is,vagy max holnap
3/5 frászkarikaborsó válasza:
tgyás nekem tegnap jött... ezek szerint ezt sem egyszerre utalják, hurrá.. Én a K betűnél vagyok, lehet hogy abc sorban mennek..
4/5 anonim válasza:
Hurrá, akkor én aki postán kapom, megint kedd elött nem számíthatok rá. Múlt hónapban is 15-én kaptam!
Micsoda undorító, hogy így ülnek az ember pénzén. Persze, ha nekik kell fizetni, arra 8 nap stb...
5/5 A kérdező kommentje:
akkor még én is várhatok,o betűnél vagyok.Köszönöm a válaszokat.Sajnos az OEP-et nem érdekli miből élünk!!!
2013. febr. 7. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!