Mennyi lett most 2012-ben a maximum gyed gyerekkedvezmény nélkül? Ti mennyit kaptatok?
Bruttó 130.200 Ft (most kaptam meg pár napja)
Ebből vonnak 16% szja-t és 10% nyugdíjjárulékot.
Igen, a bruttót tudom, de a nettó érdekelne. Elsőre a 96 a 76 helyett túl soknak tűnt.
Tudom, hogy a minimálbér emelés miatt most több a bruttó max gyed, és hogy nincs ilyen kis jövedelemnél szuperbruttó.
De 86-ra számítottam kb. És attól féltem, hogy gyerekkedvezményt érvényesítettek.
De már látom más kérdéseknél, hogy ennyi, 96.
Gabka77!
Engem is érdekelne, hogy mennyi GYEDet kapsz, mert eddig én is 88ezer párszáz Ft-ot kaptam kézhez. Írd meg, légyszi!
Remélem, ma már megjön (postán kapom, a családi itt volt tegnap, következő nap meg szokott érkezni a gyed is), ha megkaptam, megírom!
Amúgy tegnap beszéltem a könyvelővel, aki azt mondta, amíg lehet, maradjak gyeden, ne váltsak tgys-ra (augusztus 1-ig járna a gyed, de júniusban születik a harmadik babónk) mert a kompenzációt csak a mostani gyedhez lehet igénybe venni, az új igényléseknél már nem.
Ezt azért írtam csak le, hogy hátha valaki van hasonló cipőben és jól jöhet az információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!