A CSED-em lejárt december 13-án. 14-től igénylem a GYED-et. Létezik, hogy külön utalják?
Figyelt kérdés
Január 2-án utaltak valamennyit, de nekem irreálisan kevésnek tűnik. Létezhet, hogy az csak a 13 nap CSED? Reménykedhetek még fél havi GYED-ben?tegnapelőtt 08:05
1/4 Noren1989 válasza:
Ahogy tapasztaltam, pl àllàskeresői jàradéknàl: mintha munkahely lenne. Hónap elsejétől szàmoljàk, míg nem szűnik meg a jogviszony.
2/4 anonim válasza:
A gyed sokkal kevesebb lesz,mint a csed.Nem tudom mennyire irreális az összeg,de kb ki tudod számolni.Kaptál határozatot,hogy mennyi lesz a napi összege a gyednek.
3/4 anonim válasza:
Nekem december 18.án járt le. Beszéltem telefonon az államkincstárral illetve még egy állami intézménnyel. Ott azt az információt kaptam, hogy külön utalják. A GYEDet 10.éig fogják szóval valamikor majd elutalják.
4/4 A kérdező kommentje:
Adja Isten!
Köszönöm a válaszokat Mindenkitől!
tegnap 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!