Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Lehet gond babaváró igénylésénél?

Lehet gond babaváró igénylésénél?

Figyelt kérdés

2018-2021 június között végeztem az alapképzésemet, majd 2021 szeptember - 2022 február között a mesterképzést (amit félbehagytam). Ezekről már beszereztem a jogviszony igazolást.

2022. januárjában kezdtem el dolgozni, tehát 2 év 4 hónapja

Lekértem ügyfélkapun keresztül a TB igazolást erről az időszakról is, ahol azt írják "a felsőoktatási intézményben folytatott tanulmányok befejezését követően a következő, babaváró támogatásra jogosító jogviszony megkezdéséig egybefüggően hat hónapnál hosszabb megszakítás nincs".

Az alapképzésemet abszolválva, diplomával szereztem meg, amely után egyből (nyári szünet után) elkezdtem a mesterképzést szeptemberben.

Kérdésem az lenne, hogy ez lehet-e ok arra,hogy ne kapjuk meg a babavárót?

Mivel dolgozni úgy kezdtem el, hogy még élt a mesterképzéses jogviszonyom, reményeim szerint azzal az időszakkal nem lesz gond.

Babát szeretnénk de várandós még nem vagyok (25 éves).

Aki volt már hasonló helyzetben vagy jártas ebben a témában, kérem segítsen!

Előre is köszönöm!

máj. 8. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%
Akik 5 eve vettek fel, azoknak most fog lejarni a gyerekvallalasi hatarido. Tele a babavaros csoport a ketsegbeesett kerdesekkel, hogy mit csinaljanak, honnan szedjenek ossze annyi penzt, mennyi lesz a torleszto, a buntetokamat..
máj. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!