CSED alatt jár a céges ajándék?
Figyelt kérdés
Nemrég született meg a gyermekem és a munkahelyemen mindig adnak karácsonyi ajándékot a dolgozóknak. Vajon ez nekem is járni fog vagy én most teljesen kimaradok?2023. dec. 8. 16:18
1/8 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Nem a munka törvénykönyve szabályozza, hanem a cég dönti el.
Van olyan cég, aki gondol a passzív állomanyban lévő dolgozóira, más meg nem. Régi munkahelyemen még szülési pénzt is adtak. 10 évvel ezelőtt egyszeri 150 ezret. A mostani hely pedig arról is elfeledkezett, hogy élek.
2/8 anonim válasza:
Az enyém nem adott, egy fél szót nem szóltak, amióta 36 hetesen elmentem, pedig 7 évig ott dolgoztam.
3/8 anonim válasza:
Nagy eséllyel nem, ahogy pl cafeteriat se kapnal
4/8 anonim válasza:
Munkahely válogatja. Én kaptam volna, de nem volt pofám felvenni.
5/8 anonim válasza:
Teljesen a munkahely válogatja. Én megkaptam.
7/8 anonim válasza:
Nálunk volt egy egyszeri bónusz, amit mindenki kapott, előtte és azóta sem volt ilyen. Cseden voltam, én is megkaptam. Decemberben meg emag utalványt szoktunk kapni, azt is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!