Gyes-nél létezik hóközi utalás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Májusban töltötte a gyermekem a 2 évet, múlthét pénteken igényeltem a gyes-t. Ma megkaptam a határozatot ügyfélkapunk keresztül hogy visszamenőleg megkapom a gyest. Azaz május 10-től. (9-én töltötte a 2 évet). Megkapom ezt az összeget ebben a hónapban, esetleg holnap, vagy pénteken? Vagy már csak jövőhónapban az aktuális utalással?
2023. júl. 19. 21:36
1/6 anonim válasza:
Én következő hónapban kaptam az aktuálissal.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ha május óta nem volt fontos, akkor gondolom ez a közel 2 hét már nem oszt, nem szoroz 🤷♀️
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első válaszolónak!
Kedves második,bár érdemben nem tudtál válaszolni, de gondolom nyugodtabban alszol hogy ezt leírhattad, mert ugye tudod a háttér történetet. Legyen szép estéd!🤷🏼♀️
2023. júl. 19. 21:42
4/6 A kérdező kommentje:
Vagy félreértettem és ugyanaz a két személy. Azesetben köszönöm, de attól tartom a második vélemény is, leszámítva azt hogy érdemben nem tudtál hozzá szólni
2023. júl. 19. 21:46
5/6 babyboom567 válasza:
Gyesnél van hóközi utalás.Ha megvolt a határozatod a hóközi zárás előtt,akkor megkapod, ha nem ,akkor augusztusban
6/6 anonim válasza:
Én is így jártam, szintén májusban született a babám. Most 13vagy 14én igényeltem meg és 17-én már kiutalták visszamenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!