Ha bolcsibe adom a kicsit es elmegyek teljes allasba dolgozni akkor kapom a gyedet ugyan ugy? Ugyis ha apukatol kulon elek de papiron meg hazasok vagyunk?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 18:38
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, csak 4 vagy 6 órás munka mellett jár a GYED.
2/6 anonim válasza:
Lehet teljes állásban dolgozni a gyed mellett.Ez a gyed extra.
3/6 anonim válasza:
Jár a gyed teljes állás mellett is. Jó ideje korlátlanul lehet gyed mellett dolgozni (a CSED mellett tilos csak)
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2023. jan. 11. 20:06
5/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Pár hónapja tettem fel itt hasonló kérdést, akkor sokan azt írták, hogy csak 4 vagy 6 órás mellett kap vki GYED-et. Most akkor vagy ők tudták rosszul és engem is félre tájékoztattak, vagy ez az elmúlt pár hónapban változott.
6/6 anonim válasza:
#5: ugye véletlenül sem GYET volt? Mert az totál más, amellett max heti 30 órát szabad.
GYED mellett lehet 8-at.
Gyed mellett 3 éve dolgoztam 8 órában, már akkor biztosan lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!