Ha a gyerek 2 évesen megy bölcsibe, de én nem megyek vissza dolgozni akkor is jár a gyes?
Figyelt kérdés
Maradhatok így fizetetlen szabin? (Tanulni akarok és majd utána jobb helyre visszamenni vagy másik céghez menni.)2023. jan. 4. 13:58
11/17 anonim válasza:
Utolsó ez nem így van. Magánbölcsibe is sok helyen hosszú várólista van, és szelektálnak a jelentkezők között. A dolgozó szülők ott is előnyt élveznek.
12/17 anonim válasza:
Maganbolcsiben az élvez előnyt, akinek több pénze van és extrán támogat. Amúgy állami bölcsibe is bekerul az összes ott dolgozó ismerőse, nem kell hozzá munkaviszony
13/17 anonim válasza:
Nem tudom a 8-as miért lett lepontozva. Én tanultam, és így vették fel a gyereket bölcsibe.
14/17 anonim válasza:
13 azért mert itt irigy õsanyái vannak, és amirõl még nem hallottak, az nincs.
Különben is, mi az, hogy valaki tanul, és nem a porontynak áll glédában, hohy felkapkodhassa az elsõ hüppögésnél…
15/17 A kérdező kommentje:
14 én pl úgy tervezem hogy 2 éves koráig felkapkodom az első hüppögésre (kis túlzással) de már eléggé kezdem érezni hogy magammal is szeretnék foglalkozni kicsit. Mert ez az egész nap együtt vagyunk, éjjel együtt alszunk, csak úgy alszik ha konkrétan hozzámér, ha épp elengedte a cicit... Hordozom stb mindent megadok amit tudok, de már kezdek megzizzenni. 😆😆 Jó érzés a jövőt tervezgetni, és hát azért tanulnék hogy jobb munkám legyen.
2023. jan. 6. 14:10
16/17 anonim válasza:
15 en is ugyanebbe a cipőbe jartam, szopizott sokaig mint a tiéd, egyutt aludtunk stb.
Aterzem, es nagyon nehéz.
Idobe kezd el beiratni hogy legyen helyed a bölcsibe.
Sok sikert!
17/17 anonim válasza:
15 mi differrnciáltuk, hogy mikor van az, amikor fel kell kapkodni, meg mit kor akar csak „hülyére„ venni.
Eddig úgy néz ki, jól tettük, mert nem lett olyan kis terrorista zsarnok, mint a mai elkényeztetett anyucikicsikrálynõi, sõt a 16 évesen is tisztelettudó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!