2Gyedet kapunk Decemberbe ez igaz? Hamarabb kuldik a januarit -dec.vegen, vagy csak ugy pluszba megdobnak extra gyedel mint a 13dik nyugdíj,fizetes ?
😅
A családit küldik. Egyszer megkaptuk igye 2.án, meg majd kapunk még 21én asszem. De cserébe januárban nem utalnak.
Gyedet nem küldenek 2x. Azt megkaptuk rendesen hó elején, meg majd január elején, amikor itt lesz az ideje.
Extra gyed... jó vicc.
Köszi 1es.
Nem tudom ki pontozott le, persze jo lenne ha pluszba jonne kis pénz... 😎
Akkor csak családi? 😵
Jó,az is vmi kis aprópénz
Adhatnának 13dik fizetésekent is mint a 13dik nyugdíjt.
Vagy vmi adó visszatérítést mint a múlt évbe.
Kampányolhatnának még 1x aztán fizessenek 🤭
Igen. Csak a családi.
Én pontoztam le az egyest, mert nem a januárit küldik elöbb. Vagyis a januárit, csak nem a gyedet, hanem a családit.
Szóval nincs képben 🤷♀️
2#
Tényleg nem értem. Évek óta az van, hogy ahogy augusztusban is tanévkezdés előtt, karácsony előtt is előre küldik a következő hónapban esedékes juttatást, mégis van, akik ezt valamiféle plusznak kommunikálják.
Pedig amennyi pénzügyi analfabéta van, éppen hogy nem szabadna előre a kezükbe adni, mert felélik, és rínak utána.
"Adhatnának 13dik fizetésekent is mint a 13dik nyugdíjt.
Vagy vmi adó visszatérítést mint a múlt évbe.
Kampányolhatnának még 1x aztán fizessenek"
Elhiszem, hogy nektek akkor jól jött, de annak a felelőtlen pénzosztásnak már meg is van a böjtje, és még nem látni a végét.
Az inflációra is hatással volt. De persze, adjanak még...
Családi
Gyes gyet stb jön
Csed/ gyed nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!