Végül hány napos most az apaszabadság? Úgy hallottam, hogy augusztus óta 10 nap, ez igaz?
Figyelt kérdés
Akik azóta szültek, tudnak tapasztalatot írni? Köszönöm.2022. szept. 27. 14:06
2/7 anonim válasza:
Az EU-s ajánlás 10 nap, nálunk Magyarországon még nem vezették be. És idén már nem is fogják, de talán jövőre sem.
3/7 anonim válasza:
Az EU alapján 2023. januárig kellene bevezetni. Én januárra vagyok kiírva, hát reménykedünk, hogy így is lesz (bár szerintem elsunnyogják majd).
4/7 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy augusztusig kellett átvenni ezt az irányelvet.
Aztán kérdés persze, hogy jó-e a cikk.
5/7 anonim válasza:
4, de ha már cikket keresel, beírhattad volna a google-ba azt, hogy Mt, és látnád, hogy a hatályos jogszabályban 5 nap van.
6/7 anonim válasza:
Sajnos a családbarát kormánynak erre nem volt ideje, hogy ratifikálja... szóval még nem 10 nap nálunk... svédeknél 6 hónap pl, dehát az a hanyatló nyugat.
7/7 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy januártól. Szintén, mint a 3-as, januárra vagyok kiírva 😀, úgyhogy csak reménykedünk, hogy valóban így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!