CSED-et mikor utalnak, ha nem a munkáltató utal?
Májusban szültél és azóta nem kaptál semmit? Én nem várnám a csodát. Addig kell verni az asztalt, amíg visszamenőlegesen ki nem fizetnek mindent.
Egyébként hó elején, legkésőbb 10.-ig mindenki megkapja.
Igen, szülés óta nem kaptam semmit. Mindig rosszul adta le a könyvelő. És augusztus 22-én ment be a végleges verzió.
És most már így 3 hónap után azért jó lenne megkapni. De rohadt nehéz utolérni őket.
Egyaltalan mikortol lett igenyelve? Mert ha nem a szuletestol,akkor nem is annyit kapsz.
Viszont miert ne lenne utalas szeptemberben? Ma kaptam meg hajnalban a hetvege miatt. Csaladit nem utalnak,mert azt mar elutaltak augusztus vegen.
Mondom, a könyvelő augusztus 22-én adta le hiánytalanul az igénylést. Szüléstől számítva kértem, előtte táppénzen voltam.
Az ügyintéző hölgy azt mondta, szeptember elején. Én úgy gondoltam, hogy akkor az ma lesz rajta, mert valahol olvastam, hogy ötödikéig szoktak utalni. De nem kaptam semmit. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!