Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Egyszeri anyasági, illetve...

Egyszeri anyasági, illetve csp, GYES igényléséhez milyen adatok szükségesek? Taj, lakcím, anyakönyvi kivonatot már meg kaptuk, de adó kártyát nem.

Figyelt kérdés
2022. jan. 31. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt később küldik, de a számot ki tudod kérni a Nav-tól.
2022. jan. 31. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyaságihoz meg a családihoz nem kell a gyerek adóazonosító jele, meg tudod igényelni akár neten is. Gyes-t nem tudom, én még csak a csed-nél tartok. Ahhoz nem kellett az adószáma.
2022. jan. 31. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Tuti nem kellett a baba adóazonosítója, mert egy héttel szülés után igényeltem (a családit és az anyaságit), az adóazonosító pedig csak egy hónappal később jött. De miért nem nézed meg az igénylőlapot?
2022. jan. 31. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is függhet, hogy hol igényled. Nekem a munkahelyem kifizetőhely, mindent ott kell igényelnem. Nálunk kérik az adószámot is. (Csak a számot, a kártyát nem kell megvárni)
2022. febr. 1. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kifizetőhely a munkahelyem, de ezekhez nem kérték az adószámot. A formanyomtatványon nem kérik. A családi adókedvezményhez kellett megadni.
2022. febr. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!