Csok igénylés hogy működik? Csak használt lakás vásárlására? Vagy a meglévő felújítására kibővitèsère is? Három gyerek vállalása alap feltétel?
Van már két gyerek. Harmadik tervben. Van egy lakásunk. Amin van már egy lakáshitel. Kettőnk fizuja kb 600.-650.000 Ft.
Mi a menete a csok igénylésnek. Szocpol meg van. Adják még. Köszönöm szépen a segítséget és tájékoztatást.
Falusi csok 2022 jún .30 van.. keress rá a Googleban.. sokat írnak részletesen róla .. fogadjatok egy ügyintézőt is ..nekünk rengeteget segített..
Sok sikert
Anikó
Szerintem már ne állj neki. Június végéig van, ha hiánypótlás kell stb., akkor vége.
Nekünk is hónapok volt az egész.
Szerintem még jócskán beleférnek! nekünk 1.5 hónap volt az egész ..de előbb is meglett volna ha az eladó által hiányzott papírt a földhivatal hamarabb kiadja mint 1 hónap
De minél előbb kezdjetek bele .. nem tudom hogy az előttem lévőnek volt -e ügyintézője
A miénk nagyon sokat segített
És elég gyorsan lezavart mindent
Anikó
Igen, volt ügyintézőnk. Banki is és külsős, falusi csokra specializálódott is.
A házzal és velünk is rendben volt minden, csak egy kötözködő bírálót fogtunk ki. A folyamatos hiánypótlások miatt húzódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!