Utána mi lesz a szabadsággal?
Sziasztok!
Hamarosan lejár a gyedem,viszont nem szeretnék vissza menni arra a munkahelyre.
Ha a gyedem lejár akkor mi lesz a felhalmozott szabadsagokkal?
Nem fogják kifizetni vagy ez ilyenkor hogy működik?
Nem vagyok jártas ebben a témában.
Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!
Sziasztok.. nálam most sincs szabi nem fizeti ki magánvállalkozó
.. nem tudom mi lesz későbiekkben a szabikkal még nagyon az elején vagyok csak 6 hetes vagyok orvoshoz csak február 1 megyek ..akkor fogom bejelenteni hogy kismama vagyok vagy mikor kell pontosan? Lehet butákat kérdezek de nem tudom mi mi után fog következni 2014 óta dolgozom megszakítás nélkül itt 2 éve .. nem lesz egyszerű a fönökommel szerintem még az az 1/3 tp sem fogja kifizetni ha arra kerülne a sor . Nem egyszerű. Köszönöm
A
Az egy dolog, 6-os, hogy ott dolgozol 2 éve... De be vagy jelentve rendesen...???
Olyan nincs, hogy nem fizeti ki a táppénzt... Feljelentheted!
Szia Be persze rendesen napi 8 órában független hogy így dolgozunk ..eddig nem is szóltam mert bár nem dolgozom minden nap mégis be vagyok jelentve szoktam ellenőrizni az ügyfélkapun 😊 csak attól félek ami majd ezután következik mikor megtudja hogy kismama vagyok .. de sajnos lehet ez lesz ha nem jutunk a 2 re.
Olyat is olvastam hogy a munkavállaló fizeti ki az 1/3 részt a munkáltatónak de miért is mikor védve van a kismama ezt a részt nem érte hát ha van olyan aki ismert ilyet hozzá tud szólni vagy elmagyarázni.. én biztos semmit nem fizetek neki .. majd ami 2 évben azt a 60 nap szabit ami úgymond zsebre rakott majd abból rendezi ha akarja
"Olyat is olvastam hogy a munkavállaló fizeti ki az 1/3 részt a munkáltatónak"
????? Micsoda...??? Miféle egyharmad??? Nem is értem....
9!
A munkáltató tappenzhozzajarulast fizet, ami a tappenz egy harmad része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!