Én kapok vajon? Nagyon speciális eset az enyém. Légyszíves végig olvassátok el!
2021 februárjától 9es kódú tappenzen voltam akkor még 2 kiskorú gyerek mellett akik utan havonta (!) vettem igénybe a családi adokedvezmenyt.
Szeptember végén szültem a 3.germekem de utána a 90.naptól NEM VETTEM IGÉNYBE az adokedvezmenyt csak a 2 nagyobbik után ugyanúgy a tappenzben.
Október hónaptól 3 gyermek után kapok családit és 2 gyerek utan kaptam családi adokedvezmenyt.
A napokba töltöttem ki a 2022-es formanyomtatvanyokat ott ugye már 3 gyermek után kértem.
Valamiért tavaly a 90.naptól elmaradt ne kérdezzétek miért?! :D
"És mikor utalja ki a NAV?"
Neked nem utal. Idén biztos nem. Jövőre sem.
Ha visszamész dolgozni, és emelkedik a béred, akkor igen, a családi adókedvezmény jár.
A férjednek csak akkor, ha lesz bejelentett munkaviszonya.
Ui: tényleg borzasztó a stílusod. Hiányoznak alapvető információk, és neked áll feljebb, ha nem kapsz normális választ.
Jah és visszadót sem fogtok kapni…
Mert NINCS MIT utaljon a NAV
Az átkosban az ilyen agyhalott idiótákat legalább kötelezően elköttették, hogy még véletlenül se szaporodjanak...
Gondolom mozdonyszőke lehet a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!