Csak az kapja vissza az szja-t akinek utalják a családit vagyis én, vagy a párom is csak neki nyilatkozni kell?
Nekem ez még most se tiszta segítsen már valaki. 1 ovis gyerekünk van, nekem utalják a családi pótlékot, én minimálbért kaptam, de november 30-al felmondtam. Mikor dolgoztam úgy számolta ki a könyvelő, hogy 300 ezret kapok vissza, de akkor még ő se nagyon volt benne biztos, hogy van ezaz egész. Így jár attól, hogy felmondtam? Utalják automatikusan majd február 15-ig?
Párom viszont nettó 320 ezret kap, akkor ő is visszakapja csak nyilatkozni kell? Vagy így ő semmit nem kap, hogy én kapom? Nem vagyunk bejelentett élettàrsak, nem tudom ez számít e. Köszönöm.
Én annyit szeretnék tudni, hogy
nekem bár egész évben bejelentett munkahelyem volt, de csak augusztusig volt adókedvezményem, akkor csak addig kapom vissza, vagy egész évre.
Köszönöm annak, aki érdemben válaszol, a többiek kiméljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!