CSED első folyósítása?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

December 23.-ra vagyok kiírva. Dec.01-tol ( 3.-án lett beadvány a kérelem visszamenőleg elsejétől ) igényeltem a csed-et.

Várhatóan mikor kapom az első összeget. Nem létfontosságú csak érdekel :)

2021. dec. 20. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van itt egy válaszoló, biztos majd mindjárt jön ő is, ő is ugyanígy szülés előttől kérte, de csak azután kezdtek vele egyáltalán foglalkozni, hogy a születési anyakönyvit bemutatta. Ebből kiindulva, még egy ideig biztosan nem, ami egy vicc, mert ennyi erővel szüléstől is kérhetted volna.
2021. dec. 20. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Október 3ra voltam kiírva.

Szeptember 6.án adtuk le, hogy szeptember 5el igénylem.

Szeptember 28án megszültem.

Október elején nem kaptam az utalást, ahogy vártam. Felhívtam őket, azt mondták mig az anyakönyvit nem könyvelik le, addig nem utalnak. Kérdem én, akkor miért lehet elöbb igényelni?!

Október 6án küldtem be az anyakönyvit, október legvégén utaltak. De csak mert szerencsém volt és volt hóközi utalás. Amúgy a novemberivel kaptam volna.

2021. dec. 20. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Én pl leadtam szépen mindent szülés előtt egy hónappal a melóhelyen, azt hittem minden oké.

Aztán január közepén megszültem, vártam az utalás februárban, nem jött.

Felhívtam a NEAK-ot még csak rendszerben se volt a kérelmem. Felhívtam a munkahelyet, ők meg esküdtek rá, hogy beküldték azonnal ahogy leadtam (abszolút megbízható munkahelyem van, 8 év alatt sosem volt semmilyen admin probléma velük) Szóval nem derült ki ki hibázott. De akkor újra beadni stb, kb február végén, szülés után 1 hónappal kaptam 2 havi csedet, 600 e ft-ot. Nekem akkor ez nagyon gázul jött ki mert akkor költözünk be sajátba, minden pénzünk elment a felújításra, bútorokra, babacuccokra, az orvosnak a pénz stb le voltunk égve és nem kaptam meg a pénzem, tiszta ideg voltam.

2021. dec. 20. 11:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Január 6ig a fű sem nő, úgyhogy február elejével számolj.
2021. dec. 20. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2rs ugyanígy kaptam én is :D hóközivel október végén és szintén szeptember 28.ai a babánk :D
2021. dec. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!