Vonhatnak a CSED-ből, GYED-ből és családi potlekból?
Otp nem tartozok.
Inkasszó? 33%-os tiltás?
Vagy ezekből nem vonnak??
Soha nem lesz már bejelentett munkahelyen úgy tervezem mivel nyugdijunk sem lesz 40 év múlva...
Ki találok addig valamit.
Soha nem fogok visszamenni már dolgozó bejelentettel.
Annyi ötletem van már most pedig csak most szültem.
Baba mellett már bele kezdek eleve hogy ne akkor keljen ha eltelt a GYED.
A fiam egyik osztálytársának a szülei is hasonló elveket vallanak mint a kérdező. Most szegény kisgyerek gyermekotthonban, a szülők meg most szembesültek vele, hogy amíg nincs fix bejelentett jövedelem, nincs fix lakás (elég az albérlet is, ha van szerződés és bejelentkezhetnek) és nincs megtakarítás addig semmi remény nincs arra, hogy visszakapják a fiukat. Jelenleg már mindketten takarítanak, csak az a gáz, hogy a fizujuk 50%-át tiltják a tartozások miatt. Személyi hiteleket vettek fel, amit a gyes alatt már nem fizettek. Most 8 milliót kellene visszafizetniük.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem kockáztatnám, hogy elvegyék a gyerekeimet csak azért, hogy jól megmutassam a rendszernek, hogy miként tudom kijátszani...
Csedböl és gyedből elméletileg csak meghatározott dolgok miatt lehet vonni pl gyermektartás vagy jogtalanul felvett eü ellátás, jogtalanul felvett gyerm. utáni ellátás... Az inkasszó az más tészta. Ott csak a legkisebb öregségi nyugdíjnak 28500Ft-nak kell megmaradni.
19!
A kérdés nem az volt, hogy vehet e fel rá hitelt, hanem hogy tiltanak e belőle, tehagg a válaszod tökéletesen irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!