Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kinek mennyi idő alatt bíráltá...

Kinek mennyi idő alatt bírálták el a Csedet és mikor volt az első utalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kinek mennyi idő alatt a bírálás? Mikor kaptatok róla határozatot illetve mikor volt az első utalás?

2021. okt. 7. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kiírt nap elötti 28.naptól igényeltem.

Szeptember 6.án lett leadva, hogy szeptember 5el igényelem.

Azóta se pénz, se határozat

2021. okt. 7. 14:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok 😕
2021. okt. 7. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy végzést kaptam, még szeptember közepén, hogy ha meglesz az anyakönyvi kivonat, akkor arra 15 napom lesz, hogy bemutassam.

Tegnap kaptam meg a kivonatot, felhívtam őket. Azt az infót kaptam, nem utalnak, amíg el nem könyvelték az anyakönyvi kivonatot. De mivel a hó eleji utalásról lemaradtam, mert tegnap küldtem be és tegnao elött utaltak, így ha szerencsém lesz és lesz hóközi utalás akkor megkapom akkor, egyéb esetben majd jövő hónapban.

Csak kérdem én. Szeptember 5 óta fizetetlen szabin vagyok. 4 napot fizetett ki a cég. Most abból éljek?!

Ha ezt tudom, akkor csak a szülés napjával igénylem meg, addig pedig elmegyek táppénzre vagy szabira...

1es voltam

2021. okt. 7. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A szülés napjától igényeltem, a munkahelyem kifizetőhely. Augusztus 10 körül postáztam a papírokat, 17-én megkaptam az első utalást (júliusra), a határozatot pedig szeptember végén.
2021. okt. 7. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igényeltem. Nem jött válasz.

A 9dik nap rákérdeztem mert nem jött meg a pénz( hó eleje volt). Vmi nem lett jól beküldve.

Újra küldés után újra a 8 nap után kérdeztem hogy okés vagy sem. Mondtak küldik a pénzt.

18án úgy emlékszem érkezett a számlámra a pénz , tehát 8 nap az elbírálás és utánna küldik a pénzt.

2021. okt. 7. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
És szülés előtt igényeltem. Igaz hamarabb szültem így pont jól jött ki a lepes
2021. okt. 7. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Kell kerdezoskodni nem a világ vége.

Hívd addig míg felveszik és mondanak vmi érdembenit

2021. okt. 7. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szeptember 23-án szültem, okt. 11-én adta le a könyvelő a papírokat, okt.18-án már számlámon volt a szeptemberre járó pénz. Egy két nappal utána a határozat is megérkezett.
2021. okt. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!