Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hol lehet megnezni hogy hol...

Hol lehet megnezni hogy hol tart a csed elbírálása?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kormányablaknál adtam be a kérelmet szeptember közepén de még mindig semmi.

Tudom majd küldenek valamikor levelet de neten nem lehet valahol megnezni hogy hol tart az elbiralasi folyamat?

2021. okt. 6. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem hívod őket fel telefonon??
2021. okt. 6. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Hívtam. De azt mondták telefonon nem adhatnak tájékoztatást 😕 illetve olyan ügyekről amikhez személyes adatokat kell bediktálni
2021. okt. 6. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:

És telefonban nem kérdezted meg az ügyintézőt akivel beszéltél, hogy online van-e lehetőség utána nézni? Szerintem egyébként nincs.

Vagy bemész személyesen, bár random ügyintéző ott se fog mondani semmit vagy kivárod a határozatot türelmesen.

2021. okt. 6. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hívtam őket és megadták a tél számot ahol érdeklődhetek . sajnos az ügyintézok sokszor nem értik magukat és nem segítenek pedig kötelességük.

8nap az elbírálás.

Hasonló szitu volt és szerencsére felhívtam őket és újra kellett kérvényezni.

Debreceni vagyok így csak akkor tudok tél számot adni ha ide valósi vagy mert máshol más számmal kell érdeklődj

2021. okt. 7. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!