Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Így is jár majd csed és gyed...

Így is jár majd csed és gyed egyaránt?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok másfél éves kisfiammal gyeden. Úton a második babó. Pár hónapja bezárt a munkahelyem telephelye. Maga a cég megvan elvileg, csak az itteni telephely nincs már. Semmilyen papírt nem kaptam erről, se a munkaszerződésemről. Kellett volna aláírnom valamit, hogy már nem él a szerződésem?

2021. szept. 27. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

Maga a cég felszámolás elég hosszú folyamat, szóval ha még nem kaptál semmit, meg van a cég.

Itt sztem azzal lehet gond, hogy az ügyintézésben nem lesznek segítőkészek, de a felszámolást végzők tudnak még asszem segíteni.

Valakivel fel kellene venni a kapcsolatot, hogy tudd ki a kompatibilis személy

2021. szept. 27. 11:12
 2/3 A kérdező kommentje:
De ugye maga a cég nem kerül felszámolásra. Gondolom én.
2021. szept. 27. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a telephely szűnik meg, akkor ugyanúgy jár minden. Ha pl a Tescónál dolgozol, de bezár a mucsaröcsögei áruház, attól még ugyanúgy alkalmazásban maradsz (vissza is tudnál menni, csak felajánlanák, hogy másik városban tudnak foglalkoztatni).
2021. szept. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!