Nálunk a férjem veszi igénybe (gyed extra) én fizetetlen szabin vok. A maxot kapjuk így.
Ikrekkel vagyok itthon, és nem, kb semmire nem elég. Márciusban kezdik a bölcsit, és megyek visdza dolgozni. Csak 6 órába tudok így visszamenni, mert van egy ovisom is aki szeptemberben iskolába megy.
Én is 175e kapok de nem túl sokra elég.
Nem értem ezt miért nem emeltek miért csak a csedet..?
160 ezer forintot kapok, plusz a csp-t, ebből mondhatni megélünk, de nekünk nincs hitelünk.
Kb. 50 ezer megy rezsire és net+telefonelőfizetésekre, 25 ezer tankolásra+15 ezer szervízre félrerakva havonta, átlag 65 ezer a kaja és háztartási cuccok (van konyhakertünk, ezzel rengeteget spórolunk), a maradék 10-15 ezer megy apróságokra.
A férjem fizuja megy a nagyobb kiadásokra, pl. felújításrA.
Max gyedet, mi külön számlán vagyunk. A gyerekek ruháit, játékait, kozmetikumait, saját ruháimat, saját kozmetikumaimat, tornaóráimat, a családtagok karácsonyi es egyéb ajándékait illetve a zöldség-gyümölcs fogyasztásunkat szoktam belőle fizetni, tankolok, ha nálam jön ki.
Nem igazán elég, mire a 2.gyerek született, jól leapadt, most még a csed miatt van rajta. Egy év múlva megyel vissza dolgozni, az sokkal több lesz azért, majd akkor belefér picivel több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!