Hogyan tudom kiszámolni a felgyült szabadságaimat?
Figyelt kérdés
Szeptemberben jár le a gyesem.hogyan tudom kiszámolni hogy mennyi pénz járna a felgyült szabikra?2021. máj. 31. 14:36
1/17 anonim válasza:
? Miért nem töltöd ki a szabit?
2/17 A kérdező kommentje:
Mert minél hamarabb vissza szeretnék menni dolgozni!mindenféleképp ki akarom fizettetni!
2021. máj. 31. 14:40
3/17 anonim válasza:
Az nem ugy van, hogy te ki akarod fizettetni! Felmondasz esetleg a munkahelyeden vagy miért van ilyen szándékod? A legtöbb helyen egyébként kiadják, főleg ha oda mész vissza. Nem igazán szokták kifizetni.
4/17 anonim válasza:
Ez elég bonyolult számítás.
Kell hozzá rengeteg adat.
Születési éved, gyermekeid száma, szülés előtt voltál-e táppénzen, szülés előtt abban az évben vettél-e ki szabit....
Átlagosan elmondhato hogy kB 1 évnyi szabi kár, DE mondom, kell hozzá tudni, előtte vettél - e ki szabit stb.
Egyebkent 30 nappal visszatérés előtt be kell jelenteni az igényt, hogy dolgozni akarsz.
5/17 anonim válasza:
És igen, olyan nincs hogy kifizetik csak úgy
Mondjuk azt sem értem, miért nem hívod fel a HR-t.
Én is szeptemberben megyek vissza, de már beszéltem velük...
6/17 A kérdező kommentje:
Már beszéltem a főnökömmel!ő is mondta hogy szívesebben kifizetné,mert kell neki az ember!és én is szeretnék minél hamarabb dolgozni
2021. máj. 31. 15:02
7/17 anonim válasza:
De akkor kérd, hogy tájékoztassanak a szabid mennyiségéről.
Mégegyszer leirom, hogy nem lehet konkrétan számot mondani pontos adatok nélkül...
8/17 anonim válasza:
De ha beszéltsz a főnökkel, ő is inkább kifizetné, akkor miért nem kérdezed meg tőle? Neki ezt tudnia kell.
9/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta kb 1,5 hónapnyi a szabadság,de megkérdezi a könyvelőtől
2021. máj. 31. 15:10
10/17 anonim válasza:
Bérpapírt nem kapsz? Én végig kaptam. Azon rajta kell legyen mennyi a szabid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!