Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Miért van az, hogyha valaki...

Miért van az, hogyha valaki otthon akar maradni a babával gyesen az a baj, ha pedig vissza akar menni dolgozni, az a baj?

Figyelt kérdés
Szóval, ez állandó vita, hogy szülés után ki, mikor, hogy megy vissza dolgozni. De soha semmi nem jó. Ha valaki vissza akar menni dolgozni, akkor azért cseszik le, hogy miért nem marad a gyerekével, ha pedig nem megy vissza dolgozni, akkor meg azért cseszik le. A kérdésem elméleti. Igazából arra lennék kiváncsi, hogyha soha semmi nem jó, akkor mi a jó megoldás?
2021. máj. 18. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Én megértelek, fel is pontoztalak, én is amúgy ugyanígy csinálom, mint te, meg mindenkit biztatnék valahány százalék függetlenségre, mert tényleg sosem lehet tudni :) és abszolút elhiszem, hogy jót akartál ezzel, csak sajnos mások nem feltétlen így értelmezik egy ilyen kérdésnél.
2021. máj. 18. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Én nem kérdeztem meg senkit, hogy mit csináljak. A mi életünk, és a mi pénztárcánk senkire nem tartozik, hogy itthon maradok 3 évig.
2021. máj. 18. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egy munkáltatóval, ha ott szeretnénk majd folytatni a munkát, akkor ugyancsak érdemes konzultálni, hogy ők mit gondolnak.Lehet, hogy örülnének ha már előbb visszamennél, lehet, hogy nem. Nyilván elsősorban ez a családodtól függ, másodsorban a munkahelyedtől. Kb ennyi a teljes lista. Te kikre gondoltál?
2021. máj. 18. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
13%
Azert azt tegyuk hozza hogy az aki gyes alatt vissza megy dolgozni ott az anyagiak miatt van az. A gyereknevelés bőven leköti az embert a háztartással együtt. Az h unatkoznak nem állja meg a helyét. Ahol a férfi jól keres, jó az anyagi helyzetük akkor vagy nem megy vissza dolgozni az anyuka vmi hobbit vagy otthoni munkát keres magának, vagy csak 3 év után megy vissza h azert lekösse magát pár órába. Vagy vagy tényleg otthon marad mert nincs szukseg 2 keresetre.A másik ez kinek baj? Család vagy kivullalló idegenek? Nem mindegy. Ezek mind anyagiaktol fuggo dolgok. Senkinek semmi koze ahhoz hogy ki dolgozik s ki nem. Nincs jó vagy rossz. Azt 2 ember dönti el a pénz függvényében h az anyuka vissza megy vagy sem dolgozni. Ahol kell ott muszaj. Ahol nem ott nem.
2021. máj. 28. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!