Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Más se kapott meg még gyes-t?

Más se kapott meg még gyes-t?

Figyelt kérdés
A postán azt mondják nem jött még az állam kincstár meg nem veszi fel hiába hivogatom
2021. jan. 8. 09:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt nem kaptam csak december 8an 130at és ennyi
2021. jan. 8. 11:15
 12/17 A kérdező kommentje:
A postán azt mondják nincsen
2021. jan. 8. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet a gyes 130? Nem Gyed az véletlenül? mert azt nem utalták előrehozottan, hanem ugyanúgy januárban jön a decemberi, mint eddig. A gyes az ugye 28500 ft, azaz nettó 25650 forint egy gyermek után.

Ha 130-at kaptál, akkor az csed vagy gyed, ezek pedig nem családtámogatási ellátások, hanem kersetpótló juttatások és azokat nem utalták el előbb, csak a családtámogatásiakat (családi, gyes, gyet, anyasági támogatás).

Nem lehet, hogy ez a bibi? Azt meg attól függően kapod, hogy ki utalja. ha a munkahelyed kifizetőhely, akkor úgy utalják, ahogy a fizukat szokták, ha az államkincstrá utal, akkor passz, nem tudom melyik nap érkezik, de te biztos tudod hó elején mikor szokták utalni, akkor fog érkezni most is.

2021. jan. 8. 11:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Jaj igen gyed nem gyes elnézést 7-én szoktam kapni amúgy.
2021. jan. 8. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, azt nem utalták el előbb. Múlt hónapban 8-án érkezett, igaz? Végülis nem írtad, de ki utalja? Munkahely, államkincstár? Elvben ha munkahely, akkor 10-ig meg kellene ezt is kapnod (erre azért nem vennék mérget, de majd kijavít aki tájékozottabb), mint a fizetést, az államkincstár e hónapban nem tudom mikor utal. Ha hétfőig nem jön meg kérdezz rá ott, ahonnan kapod. Nekem munkahely a kifizető és a többiek fizujával kapom mindig együtt, de nem ugyanaznap mindig, hanem 5 és 8-a között a leggyakrabban, most tegnap reggel jött. Az államkincstár is el kellett volna már utalja szerintem, de nem tudom az hogy megy, ha postán kapod, akkor mindig pár nappal később, mint a számlások. Hétfőn oda telefonálj be, ahonnan érkezik, ha aznap reggel sem jön meg.
2021. jan. 8. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem Mind1 h gyed vagy gyes.
2021. jan. 8. 12:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Istenem...

A gyed teljesen más ellátás, mert Biztosításhoz kötött.

Ha a munkahely kifizetőhely, akkor a fizetés napon (szerződésben benne van) kapod.

Én tegnap kaptam, mivek nálunk 4. munkanapon van az utalás, ami most az ünnepek miatt tegnap volt.

2021. jan. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!