GYES igénylése online?
Figyelt kérdés
Van ügyfélkapum viszont nem tudom van e szükség bármire igénylés során, mire kell figyelnem kitöltéskor. Munkáltatomnak jeleznem kell ezzel kapcsolatban? Februárban tölti gyermekem a 2 évet így gondoltam most elinditom a folyamatot. Köszönöm a segítséget előre is.2020. dec. 17. 13:48
1/4 anonim válasza:
Online kitöltöd a kérelmet a kormányanlak oldalán, csatolsz minden igazolást amit kérnek (személyi, lakcim, adó,anyakönyvek) a visszakapott határozatot pedig továbbitod a munkáltatónak.
2/4 anonim válasza:
Senkinek semmit nem kell jelezni, én is online adtam be rá a kérelmet még amikor idén lejárt a meghosszabbított gyed, valamelyik iratom kellett már nem is emlékszem melyik, 2 nap múlva jött e-mailben a határozat, kövi hónapban már a gyes jöt a számlámra úgyhogy ha februárban esedékes csak akkor felesleges már most ezzel foglalkoznod, ráér januárban.
3/4 anonim válasza:
Nem kell semmit jelezned a munkáltatónak. Alul irj amit kell csatolnod. De moat még ne add be mert automatikusan visszadobjáj ha ennyivel előre beadod. Elég a váltás előtt pár nappal. Ügyfélkapun nagyon gyors, napok alatt megkapod a határozatot es van hogy a pénzt is utalják ha úgy jön ki.
4/4 anonim válasza:
Tőlem a munkáltató kérte a határozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!