Mikor utaljak a tappenzt?

Figyelt kérdés

Szeptember kozepe ota vagyok tappenzen veszelyeztetett terhesseg miatt. A haziorvosom irt ki, honap vegen postazom a papirokat a munkaltatomnak, nem kifizetohely.

A szeptemberit oktober 20adikan utaltak. Az oktoberit meg nem kaptam meg.

Mindig ilyen keson fogjak utalni? Vagy ez mitol fugg? Bocs, de egyaltalan nem ertek hozza, mar keresgeltem a neten de nem nagyon talaltam kielegito valaszt.

Illetve a brutto berem 60%-at fogjak akkor utalni, plusz leadtam a csaladi adokedvezmenyes igenylo lapot is, ez mennyivel jelent tobb penzt?

2020. nov. 20. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az sok idő. Én február 8.-án mentem táppénzre és március közepén utalták. Havonta 2x kaptam. Hó elején és hó közepén. Azt nem tudom mennyivel több ha az adókedvezményt is leadtad. Azt elvileg tisztán megkapod.
2020. nov. 20. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat ez azert eleg kemeny..olvastam valahol, hogy honapokig is eltartott, de nem akartam elhinni. Mibol tartja ilyenkor el magat aki egyedulallo kismama? Nem sietik el a dolgot..
2020. nov. 20. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes... Előző gyerekkel is úgy működött nálam a táppénz terhesség alatt és most a másodikkal is, hogy minden hónap végén mentem az orvoshoz a papírért, avval meg mentem a munkáltatóhoz, és a fizetés idejében (10.-e környékén) utalták.
2020. nov. 20. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer fordult elő hogy 3 het mulva utalták a táppénzt. Átlagba 1 heten belül megszoktam kapni
2020. nov. 20. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem ertem...
2020. nov. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!