A CSED-et mi alapján számolják?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy visszaszámolnak 3 hónapot onnantól kezdve, hogy igénybe szeretném venni. Innen 180 napot visszafelé számolnak. A kérdésem az, hogy egybefüggően nezik a 180 napot, vagy azokat a hónapokat nézik (akár további hónapokat nézve is), ahol több volt a fizetésem? A tavaszi vírus miatt nekem 3 hónapig kevesebb volt a fizetésem, és sajnos pont beleesik a 180 napba, ha azt is nézik.2020. nov. 9. 14:48
11/12 anonim válasza:
Én értem. Papíron csökkentette a bért, hogy megkapja a kedvezményt, de feketén kifizette a régi bérüket. Viszont mivel a szerződésben csökkentett bér szerepel, azt fogják nézni. A feketén kifizetett senkit nem érdekel ebben az esetben.
12/12 anonim válasza:
Aha! Hát igen. De nem a szerződést nézik. Hanem a bérprogramot. Lehet, hogy neked szerződés szerint a bered 500 ezer de ha vannak egyéb juttatások prémiumok az is beleszámít. Tehát kérdező. Ami a hivatalos bérpapírodon szerepel, ami után adót fizették te is a cég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!