Kulföldön is kapom az itthoni csed-et ha kiköltözünk?
Bocs, hogy belevau, de szerintem nem lenne lehetőségetek külföldre költözni az év végén: ugyanis a tegnapi napon Angliában
"Boris Johnson brit miniszterelnök a Downing Streeten tartott szombat esti sajtótájékoztatóján közölte: november 5-től december 2-ig az Angliában élők csak bizonyos meghatározott indokokkal hagyhatják el otthonaikat. Ezek közé tartozik az orvosi ellátás, az alapvető szükségleti cikkek és a gyógyszerek beszerzése, a munkahelyre utazás azok esetében, akik otthonról nem tudják ellátni munkájukat, illetve a szabadtéri testedzés."
Tekintettel arra, hogy tavasszal Spanyolországban több hónapig tartott a kijárási tilalom, mire csökkent a fertőzöttség, így nagy valószínűséggel ez meg lesz hosszabbítva - így egyszerűen külföldiként be sem engednek az országba.
Szóval tavasz - nyár előtt ebbe ne reménykedjetek - főleg nem egy 2 hónapos gyerekkel.
SzerinteM nem. Okès, hogy ott nem igènyeltek semmit, de magyarorazági tartoztokas szüksèges hozzá, ès nyílván le kell jelenteni, hogyha ideiglenesen is, de ott laktok.
Ugye az első fèl èvben rendszeresen jár ki a vèdőnő, minden hónapban kötelező oltások vannak stb.
Kormányablak van kèrdezz rá, de ez így szerintem nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!