Önéletrajzba beleírtatok azt az időt, amíg GYES-en voltatok?
Figyelt kérdés
Ha igen hogyan? Hová írtátok?
Én úgy írtam, hogy:
Xy cég 2010-2020
De ebből 2015 óta itthon vagyok. Azt hogy kellene beleírni? Vagy egyáltalán bele kell?
Egyik ismerősöm azt mondja semmiképpen se írjam beke, mert szakmai szempontból nem releváns, másik ismerősöm szerint be kell írni.
Köszönöm a segítséget!
2020. szept. 16. 13:19
1/63 anonim válasza:
Én nem írnám bele. Ha behívnak interjúra és rákérdeznek, akkor elmondod. Szerintem.
2/63 anonim válasza:
Én motivációs levélbe írtam bele. Nem is vettek fel😅 aztán kihagytam és sikerült.
3/63 anonim válasza:
Én sosem írtam dátumokat az önéletrajzomba.
Nem írnám bele, dátum nélkül sem.
4/63 anonim válasza:
Még jó hogy bele kell írni, azért baromira nem mindegy, hogy 5 vagy 10 évnyi szakmai tapasztalod van. Mert összesítve 5 évet dolgoztál, nem 10-et és ez nagyon nem mindegy. Márpedig egy önéletrajzban az a lényeg, hogy világosan kiderüljön belőle, hogy hol és mennyit dolgoztál, mennyi a szakmai tapasztalod, mennyi időt töltöttél el abban a munkakörben stb.
5/63 anonim válasza:
Az önéletrajz lényege, kiderüljön mihez értesz, és marhára nem érdekli először őket a sok dátum.
Nem kell beleírni a GYES-t, gyedet. Az gáz.
Minden mást el lehet mondani a személyes interjú során, bár ha nem kérdezik, én akkor sem mondom hogy van e gyerekem vagy nincs.
6/63 anonim válasza:
Nem írnám bele. Nem nagyobb kamu mint az aki beleírja, hogy ilyen-olyan nyelvvizsgája van de 2 mondatot nem bír kinyögni. Az önéletrajz egy marketingfogás amiben magadat reklámozod, nyilván nem kell hazudni de felesleges lehúzni azt ami jól néz ki. Ha beleírod akkor meg van az esélye, hogy be sem hívnak interjúra, ha nem írod bele és behívnak ott még mindig elmondhatod ha korrekt akarsz lenni.
9/63 anonim válasza:
Beleírnám, de a dátumokat kikerülném, így nem hívom fel rá a figyelmet, de nem is fényezem a CV-t inkorrekt én. Marha kellemetlen, ha referenciakérésnél vagy az interjún kiderül, hogy a 10 éves munkaviszonyból az utóbbi ötben nem is láttak... Mert 1-2 évet el lehet sumákolni, ötöt nem.
10/63 anonim válasza:
Mármint NEM írnám bele a gyest, bocs. 9-es voltam. *Inkorrekten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!