Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kislányom betöltötte a 3....

Kislányom betöltötte a 3. évét és nem kerestük egymást a munkáltatóval? Mi a menete?

Figyelt kérdés

Nagyon nem értek ehhez. Dolgoztam egy bizonyos országos cégnél, kereskedelem.

1 hete kislányom betöltötte a 3 évet. Ehhez a céghez nem tudok visszamenni dolgozni, mivel nem megoldodott a bejárásom. Nem akarok utazgatni ennyi távot még a munka mellett is, hanem inkább helyi állást szeretnék keresni.

Én hívjam fel a céget, vagy ők keresnek. Illetve nekem még kifizetik a bent maradott szabadságomat? Azután pedig igénybe tudom venni az álláskeresői támogatást? (Hozzáteszem ez az óvodai beszoktatás miatt fontos)

2020. aug. 17. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Viccelsz? Neked illett volna jelezni.

Felmondasz, az eddigi pár nem igazolatlan, nem fizetett távollét.

2020. aug. 17. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Banyek... Nem ők keresnek, neked kellett volna keresned őket, hogy mit szeretnél (visszamenni, felmondani). Jelenleg úgy áll a dolog, hogy te egy hete igazolatlanul hiányzol a munkából. Ez már magában felérne egy kirúgással. Holnap keresd fel őket, és kezd el intézni a felmondásodat( ha meg nem előztek, és ki nem rúgtak). A bent maradt szabik kifizetésre kerülnek. Igénybe tudod venni az álláskeresésit ha megfelelsz a kritériumoknak.
2020. aug. 17. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
😂😂😂Nem kerestek....Nem az ő dolguk. Neked kellett volna. Ügyesen alapot adtál a rendkivuli felmomdasra.
2020. aug. 18. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Persze hogy nem kerestek. Nem az ő feladatuk észben tartani, hogy neked mikor "kéne" kezdened.
2020. aug. 18. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Nekik kellett volna keresniük szerinted, hogy ohajtasz-e visszamenni dolgozni?

Viccelsz?

2020. aug. 18. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

Most miért kell így letámadni?

Van olyan cég, ahol keresik, hogy mit szeretne a továbbiakban.

2020. aug. 18. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Van néhány cég ahol keresnek levélben hogy le fog járni, ezt biztosan tudom, de a legtöbb helyen a munkavállalónak kell bebattyogni és elmondani mit szeretne a továbbiakban( énis igy tettem) ez lenne a normális ha küldenek valami határozatot ha nem.
2020. aug. 19. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!