A csok vissza nem térítendõ 10mill. ft-ot jelent, és meglehet már akkor igényelni amikor megvan a 12hónapos magzat?
A 10mill.ft-os csokot csak házépítesre , uj ház vásárlasra lehet kolteni?
A feltetelekkel tisztában vagyok, csak hihetetlennek tűnik a vissza nem terítendõ része.
Ez valóban igaz?
Milyen az a "12hónapos magzat"?
Elefántbébi?
12hetes magzat elírtam .
Tehat 3+gyereket csokkal vagy nelkule ugyis akarunk majd. Eggyelõre az elsõnél tartunk.
Házunk van, és csak felújítanánk vagy leginkább hozzáépítenénk.
Ekkor is lehet igényelni a csokot , nem a plusz 10millát hanem a vissza nem térítendõt?
Köszonom
Az jó lenne. Tobb mint semmi.
Mas info?
Más infó? Keress rá az interneten. Minden le van írva.
A kèrdèsed meg van válaszolva. A 10 millió új ingatlanra vagy èpítkezèsre vonatkozik. Ès igen, ezt nem kell visszafizetni, csak ha hitelt is vesztek fel pluszba, akkor a hitel rèszèt.
Szerintem is a babavárót vegyétek fel. Persze meg kell felelni pár kritériumnak.
Én úgy tudom,hogy a CSOK vásárlásra van ,nem felújításra. De 10 milliót tuti nem adnak arra.
Mi is babavárót vettünk fel. Egyik bank nem adta a 10milliot másik adta. Bár mi nem akarunk három gyereket. Akkor nem kéne visszafizetni.
Jaj most látom ez régi kérdés :) :D :D
Na m1 ha olvasod kérdező hogyan alakult?
Köszi utolsó, felvettük a babavarót😁, köszönjük szépen, most mar 2 éves , egyelőre csak a kamatot vettük ki a bankból évenként. Ha meg lesz baba akkor veszunk annyit amennyit nem kell visszafizetni.
De nekem személyesen 1 el is nehéz, nem alszik jól ejszaka, és munkába allni gyerek mellett igazán nem könnyű pedig szeretnék.
Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!