Gyed extra mellett jár az álláskeresési járadék?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hete megszűnt a munkaviszonyom, az álláskeresési járadékot felvehetem ha mellette kapom a gyed extrát? Nem a feleségem igènyelte, hanem én , Köszi2020. jún. 18. 16:47
2/3 A kérdező kommentje:
Szia,de akkpe ezt hogy kell értelmezni?
Nem kaphatsz a gyermekgondozási díjat, ha:
- egyéb rendszeres pénzellátást kapsz, de ez alól kivétel: táppénz, baleseti táppénz, CSED/TGYÁS, GYED, gyermekgondozási támogatás (GYES, GYET), álláskeresési járadék vagy segély, álláskeresést ösztönző juttatás, vállalkozói vagy munkanélküli járadék
2020. jún. 18. 17:25
3/3 anonim válasza:
Ezt nem tudom hol olvastad. Hivatalos oldalon kellene tájèkozódni.
Gyed ès allaskeresèsi járadèk nem jár együtt.
Tessèk, itt feketèn fehèren le van írva, mely esetekben szünetel az állaskeresèsi járadèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!