A gyes-gyed végül is meddig lett meghosszabbítva?
A munkáltatóm azt mondta, június 30-ig, de írnom kell egy emailt az igazgatónak, hogy július 1-től szeretném elkezdeni letölteni a felhalmozódott szabimat.
Ezt nem értem, miért kell kérnem. Ez nem automatikus? Vagy van választásom?
Szeptembertől kéne mennem dolgozni, viszont a gyereket csak szeptembertől lehet szoktatni oviba, elvileg. Szóval jó lenne még egy kis idő, mert nem tudom, hogy fogom ezt megoldani.
Ó... Ez nem jó hír.
A kormányunk erre nem gondolt, igazán összhangba hozhatták volna a gyes lejártát az ovival. Mert gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek ez gondot fog jelenteni.
Köszi a választ!
Te meg mit sajnálod azt a pénzt? A te pénzedet vette el talán? Cöhhh...
Ácsi Ácsi.... Nem a gyes lejártával van bajom, hanem azzal, hogy nem tudom a gyerekem oviba vinni, mivel nem lehet szoktatni. Ha nem lenne járvány, a szabim alatt be tudnám szoktatni.
Ingyen pénz??? 24 nappal lett meghosszabbítva a gyesem... Jó nagyot szakítottam tényleg... A fizetésem ennek kB. a tízszerese, szóval tök jó itthon ülni.
Akinek nem őszi gyereke van annak is van szabja ami alatt be tudja szoktatni a gyereket. Már ha dolgozott előtte és van ovi.
Jézusom.... Azért meg ne egyetek már amiért kérdeztem valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!