Ebben az esetben milyen jövedelmem lenne?
Figyelt kérdés
Ha augusztus 4-én jár le a gyedem, de visszamegyek dolgozni június 1-el. Júniusban végig a bennmaradt szabijaimat töltöm.
Mit kapok június hónapra? Csak a szabi pénzt, vagy a gyedet is?
2020. ápr. 18. 12:06
1/5 anonim válasza:
Gyedet is. Majd a gyest is igényelt meg, mert munka mellett az is jár a gyermek 3 éves koráig!
2/5 anonim válasza:
Gyedet és fizut elvileg akkor kaphatsz egyszerre, ha a gyerek bölcsibe is jár. Bölcsibe pedig akkor járhat, ha neked dolgoznod kell. Sok helyen szeptembertől kezdődik a nevelési év.
Nem biztos, de nekem ezt mondták a munkaügyön.
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, kedves kettes! Lányom májusban kezdte a bölcsit, amíg beszoktattam a szabikat töltöttem le... Elég volt a munkáltató papírja arról hogy mikor fogok ténylegesen munkába állni. A bölcsődei beiratás még előző év júniusában lett volna...de akkor csak azokat lehetett beiratni, akik a tavalyi év decemberig el is kezdik. Igy ez kimaradt nálunk. Nehezebb volt mert egy hely volt csak a városban.
4/5 A kérdező kommentje:
Tehát, ha a kicsi nem jár bölcsiben, akkor nem kapom a gyedet. Bölcsibe nem fog járni, mert a szabim után táppénzen leszek a másik babával. De akkor gondolom a táppénz mellett sem fogok gyedet kapni.
2020. ápr. 18. 17:20
5/5 anonim válasza:
"Gyedet és fizut elvileg akkor kaphatsz egyszerre, ha a gyerek bölcsibe is jár"
Ne beszèljünk már marhaságokat.
Kèrdező, kapni fogod a munkabèred, táppènzt is egyidejűleg a gyed/gyes-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!