Esélyes vagyok így még az anyasági támogatásra?
18 hetes terhes vagyok, külföldön jártam eddig terhes gondozásra, de haza költöztünk Magyarországra. Ki fogja adni így még a papírt a védőnő?
Nyílván őt kérdezzem meg, van is időpontom hozzá szerdára, de nem akarok rögtön ezzel kezdeni, nehogy azt higyje, hogy csak a pénzre hajtok.
Az anyasági támogatáshoz (64e valamennyi ft), a kiskönyvben legalább 4 orvosi pecsét kell.
Ha 18 hetes vagy akkor még bőven benne lesz a kiskönyvedben szülésig.
És nem a védőnő adja ki hanem szülés után a kórházban távozáskor kapsz egy papírt amit majd csatolni kell a kiskönyv másolatához. Plusz adatok stb.
Így kapod meg majd!
Nekünk a védőnő adta (az első gyerekemet 100%ig itt hordtam ki), miután megszületett, az otthonunkban, az első látogatás alkalmával.
Csak nem tudtam, hogy így, hogy 18 hetesen kezdem itt a terhes gondozást, még benne vagyok-e az időben, és összejön-e a 4 alkalom.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!