Igényelhetem Magyarországon a gyedet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!érdeklődnék hogy igényelhetem Magyarországról a gyedet ingázóként?a kinti fizetésemet fogját figyelembe venni?itthon fogok szülni.Ausztriában dolgozom2019. dec. 25. 16:54
1/5 anonim válasza:
Csak akkor ha Mon van munkahelyed. Ahol adózol, onnan igényelhetsz ellátást.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor Ausztriábol igényelhetem Mayarországra?
2019. dec. 25. 17:09
4/5 anonim válasza:
Nem értelmezted az első kommentelőt?
Csak akkor ha itthon dolgozol, itthon vagy bejelentve.
5/5 anonim válasza:
Gyedet nem, de gyest meg kell majd igényelned, és ezt az összeget a kinti gyesből le fogják vonni és a különbözetet megkapod, tehát összesen annyit kapsz mint az osztrák gyes. Persze ha valóban be vagy jelentve, határozatlan szerződéssel. Keress fel egy osztrák adó és gyes igényléssel foglalkozó könyvelőt (beírod googleba lesz vagy 100 is) és 50-70 euróért elmagyarázzák és megcsinálják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!