GYED mellett táppénz második terhesség alatt?
Igen ebben az orszagban az a baj, hogy a munkaltatok 70%-a nem korrekt, de ha a munkavallalo mer elni az amugy teljes mertekben jogos igenyevel, ami oket epp nem erinti a legjobban akkor aztan jajj van.
En is kaptam mar fizut boritekban pl. Az korrekt? Vagy ha en a fizum egy reszet boritekba kapom es a maradeknal meg merek jatszani egy ilyet akkor is en vagyok a szemet? Nem az aki x even keresztul megroviditett engem pl a kesobbi cseddel es gyeddel is?
Jelenleg ez a szabalyozas. Es a munkaltatoknak is nem a kismamakra kene fujni hanem arra a kormanyra amelyik lehuzza roluk a 12. bort is minden honapban. Meg amelyik lehetove teszi a tp csalasokat (most itt nem feltetlen csak kismamakra gondolok) majd utana meg abbol is lehuzza a munkaltatot, aki tehetetlen akar jogos a tp akar nem.
Ohh
A hozzájárulást nem tudtam
Sajnos én is a nem bejelentett változatot szenvedem.
A válság megmaradt hozadékának őskövülete vagyok
/ örültem, hogy mégha nem is hivatalosan de jól kereső állást kaptam/
Szívás, fizetésem 50%-át sem kaptam már csed-re sem.
Megkaptam a veszélyeztetett "plecsnit", akkor az ürömben az öröm, hogy legalább senki nem köthetett bele a tp.-be
Ne foglalkozz azzal,hogy masok mit gondolnak! Ha van lehetoseged,igen is elni kell vele!
Ha a munkaltatod egy alkalmazott lenne,o is ugyanigy megtenne ezt.
Ez van.
Nyugodtan menj el tappenzre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!