Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYED alatt nektek esett az...

GYED alatt nektek esett az életszínvonalotok?

Figyelt kérdés

Hogy jöttetek ki? Megéreztétek hogy kevesebb a jövedelem?

Mennyi gyedet kapsz, kaptál?

2019. szept. 2. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Különösebben nen érzem, hogy esett volna, pedig a kiadásunk azért több. Nagyobb ház, + itt a baba.

De szerencsére kijövünk, max annyiban tűnik fel hogy eddig amit félre tettünk pénzt akár évekig is elállt.. Most meg pár havonta elköltjük, amit elrakunk.. Pl sarokülőt vettünk, a gyerkőcnek autósülést, stb ilyen nagy 100ezer+ dolgokra elmegy amiket elrakunk.

De nyaralásra, wellnessre ugyanúgy telik szerencsére meg úgy mindenre.

Régen pl körmöshöz se jártam, most megyek mindig. Máshogy osztjuk be inkább a pénzt.

156 ezer gyedet kapok, 12 ezer családit, meg havi 4 napot dolgozok, amivel 60 ezret keresek.

9 hónapos baba

2019. szept. 2. 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Nem

De persze megéreztük.

Jobban meggondolom mit veszek meg.

Plusz jóval több a kiadásunk.

Pont feleannyit, mint a nettom volt ( sajnos a válság hagyatékaként még nem jelentettek be a valós fizetésemre.

Szerencsére a férjemnek több lett a jövedelme.

Így kb 50 vagyunk lejjebb

De ugye kapjuk a családit, adókedvezményt is emiatt nem vészes a helyzet.

2019. szept. 2. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
400 ezer van a fizetésem meg a gyedem között, az érezhető különbség. Nem is maradok itthon túl sokáig. De szerencsére a home office lehetséges a munkahelyemen, meg a férjemén is, így ez nem gond.
2019. szept. 2. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megéreztük. Maximumot kaptam, de amint lehetett mentem is vissza dolgozni.
2019. szept. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!