Mekkora a CSED és GYED várható összege az én esetemben?
Ha azt feltételezem, hogy mondjuk 2020.októberében szülök majd (mondjuk), akkor mire számíthatok, ha:
- 2016. júliusától 2018. júliusig gyedet kaptam,
- majd 2019. júliusától 2019. júliusig gyest, közben gyes mellett 2018. október 1-ről dec 31-ig dolgoztam egy másik helyen (nem a korábbi munkahelyemen),
- majd 2019. augusztustól munkanélkülire mentem, mert nem vettek vissza az előző helyre és szept 1-től dolgozom újra máshol.
A biztosítási jogviszonyom nem szűnik meg, folyamatos, viszont az összeget ez esetben nem tudom miből, hogyan számolnák majd jövőre.
Köszi!
Azt kérdezed, mekkora összeg várható, de egy megveszekedett szám nincs a kérdésben... Mindegy tkp.
Ha nem lesz 4 év a gyerekek között, és lesz jogviszonyod, amikor szülsz, akkor legalább ugyanazt a gyedet kapod, amit az elsőre. Ha többet keresel az új helyen, akkor meg abból számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!