Milyen juttatatasokat tudok meg igenybe venni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 6hos a kislanyom es eddig a Csed-et kaptam ra,most fog kovetkezni a gyed mert volt munkaviszonyom.Most viszont uton van a kisteso kb 2het mulva leszek 12hetes terhes.A kerdesem az h jelen esetben a masodik babara milyen jutattasokat tudok igenybe venni?2019. aug. 2. 16:31
1/10 A kérdező kommentje:
Csaladi potlek,adovisszaterites oke.De o ra is kerhetem majd a Csed-et aztan aztan a Gyed-et?
2019. aug. 2. 16:32
2/10 A kérdező kommentje:
Köszike :) Van egy nagyfiam is 8 éves :)
Ugyhogy ha jol tudom igy mar adomentes is leszek.Es ezt ugyanugy tudom megigenyelni a munkaltatonal mint a kislanyomnal?
2019. aug. 2. 16:44
3/10 anonim válasza:
Éljen a csok és a sok gyerek. Ott a babaváró is, ha gondolod 😊
4/10 anonim válasza:
Adómentes a negyedik után leszel, de, hogy 4 kicsi mellett, hogy lehet dolgozni az számomra hihetetlen meg.
5/10 anonim válasza:
Kérheted, egy ideig egyszerre fog járni a nagyra a gyed és a kicsire a csed, aztán két gyed.
6/10 anonim válasza:
Ha ugyanaz a munkaviszony megvan, akkor kérheted esetleg a fizetés nélküli szabi megszüntetését, majd elmehetsz táppénzre, és már most kaphatsz gyed+táppénzt. Facebook TB kisokos kismamáknak csoportba lépj be bővebb infóért.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. aug. 3. 13:05
8/10 anonim válasza:
Juttatás például a fizetésed, meg a férjed fizetése...
9/10 A kérdező kommentje:
Ha ezt nem irod le utolso akkor nem is tudom :D
2019. aug. 9. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!