Ki hány hetesen ment táppénzre?
A kollégák bunkósága neked mitől okoz keresőképtelenséget?
2019. júl. 26. 12:51
Nem mentem.
Hál Istennek minden ok volt, csedre mentem csak
2. Terhesség gyeden vagyok.
De aajnos nem problémamentes a terhesség,
Magas rizikóba soroltak, fenyegető vetélés moatz.
13. Héttől, amikor vejelentem a munkahelyemen tervezem a táppénzt felvenni
2019. júl. 26. 13:05
13/24 A kérdező kommentje:
Az is hogy nekik most minden kis apróság ami miatt piszkálnak . Meg írtam hogy nem lehet pihennem ha kész vagyok a dolgomal . Sőt nagyon szarnak bele régen amit ketten csináltunk azt egyedül végzem most. Fekete fehér mosogatás azért húzós szerintem.
Azért ezek nem olyan nagy problémák, ami tp-t indokol. Amíg dolgoztam, 8-12 órákat húztam le, sosem akartam lepihenni. Nem lehwt, hogy csak a hormomok miatt reagálsz ilyen érzékenyen?
2019. júl. 26. 14:15
2019. júl. 26. 14:43
2019. júl. 26. 14:57
17/24 A kérdező kommentje:
Nyilván van okom rá nem akkarok munkából kórházba jutni .
18/24 A kérdező kommentje:
14-es szerintem amíg konyhán nem végzel fizikai munkát olyan környezetben ami nem támogat, ne ítélkezz. Én irodán dolgozom és legutóbb festés miatt össze kellett pakolnunk az asztalainkat. A főnökön meg a dobozomat se engedte bevinni a kijelölt helyre, hanem bevitte helyettem. Ha a kérdezőnek emelnie kell akkor pl úgyis ki fogják írni, mert azt nem szabad terhesen. Ha valaki emelget a saját döntése alapján hajrá, de nem biztos hogy az a normális...
2019. júl. 26. 20:00
Én pultosként 37. Hétig dolgoztam, aztán CSED-re mentem. De nekem segítettek a munkahelyen, jó fej volt mindenki.
Ha mosogató vagy, és még szivatnak is, menj táppénzre, ne húzd az időt, ne kockáztass.
2019. júl. 26. 20:50
Kapcsolódó kérdések: