Van akinek a Nurofen kúp nem hatott fogzáskor, de a Nurofen szirup igen?
Ismerősöm javasolta, hogy próbáljam ki a szirupot, mert az ő fiánál az hatott, de a kúp nem. Az én kisfiamnál sem használ a kúp. De a kettő nem ugyanaz a hatóanyag?
Osanit nevű szert ismeri valaki?
Már annyi mindent használtunk, hogy már félek újakat kipróbálni.
Hogy jön a Nurofen fogzásra.
En amig kisebb volt Dologelt adtam az ínyére, amikor már lehetett, pedig a lidikainos Dentinoxot, ha gyulladt volt esetleg az inye, akkor kapott Glicerinum Boraxot(rozsaméz szájecsetelő)
Úgy jön, hogy fájdalomcsillapító!
Amiket írtál nem használnak. De köszi a "hasznos" választ!
Nem használtam soha kúp formájában a Nurofent (mert az enyémek úgy ragálnak a kúpra, hogy rögtön kakilnak tőle). Viszont éjszakára volt, hogy kellett adnom szirupot, mert sokszor be is lázasodtak fogzás idején.
Mennyi idős, hány kg a fiad?
De ahogy nézem, egy kúpban 60 mg ibuprofen van, így előfordulhat, hogy pl. egy 10-12 kilós egy év feletti gyereknek már kevés ennyi hatóanyag, mert ennyi idősen már 100 mg ibuprofent ír a betegtájékoztató, amit egyszerre javasolt beadni (ez 5 ml szirup). Ezért nem lehet hatásos a kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!