Panadol babyt valóban akár 1 héten keresztül is lehet adni babának?
A 6 hónapos babánál már nem csak a fogzás miatt lehet az, hogy megébred hanem mozgásfejlődésből is eredhet a sok kelés csak mivel sokat rág erre nem is gondol az ember.Ha már próbáltatok gyógyszert és nem használ vagy nem feltűnő az ,,eredmény" akkor én nem adnám 1 hétig folyamatosan, mert valószínűleg a fog mellett más is van a háttérben.
Nálunk 15 hós a lány.2 lázas betegséggel meg a 12 fogával még nem használtunk el egy üvegnyit fájdalomcsillapítóból,pedig az utolsó 8 foga négyesével jött ki, nem beszélve arról, hogy az utolsó 4 fog pld kb másfél hónap alatt bújt ki, mennyi kemikáliát kapott volna szegény..
#3, 5 köszönöm szépen, megnyugtató. Nem tervezem neki minden nap adni, de így akkor heti max 2x fog kapni ha már nagyon szenved.
#4 Tudom hogy a mozgás fejlődés is bezavar, az viszont nem kelti fel, 'csak' csukott szemmel mocorog-nyöszörög..
Mikor kap panadolt, kb fél óra és mint akit ketté vágtak, orditas helyett vigyorog, és alszik is nyugodtan.
Viszont olvastam olyat is, hogy egy anyuka hónapokon keresztül Nurofent adott a babának, aki meghalt, mert leálltak a kis szervei.. Mondjuk ő napi 3x is adta..
5#
A paracetamol nem karos?? 😳
Olyan majkarosito mint a sicc.
Jo egy par alkalom miatt nem lesz baja, de hogy folyamatosan nem szabad adni az biztos!
Inkabb ha minden kotel szakad nurofen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!