Nem lesz kesobb baj ebbol a fogtzasnal?
Figyelt kérdés
2 eves mult gyermekem.felul ketto fogat hamarosan kihuzzak.pedig teat osszesen ket alkalommal ivott eddig, ami kamillatea volt. Edesseget sem kapott, csak alig. Nem ertem mitol romolhatott meg a foga.Felek ha kihuzzak, kesobb valami baj lehet.2018. nov. 5. 14:52
1/4 anonim válasza:
Hogy jön ide a tea? Egyébként 6-7 évesen semmit nem fog számítani, hogy 4 éve kihúztak 1-2 fogat.
2/4 anonim válasza:
Szerintem beszédfejlődés szempontjából lehet lényeges, de nem vagyok logopédus, inkább egy szakembert kérdezz meg erről.
A maradandó fogakat nem befolyásolja.
3/4 anonim válasza:
De, lehet baj.
A tejfogaknak helymegtartó szerepük van (összecsúszhat később a maradandó), ezért csak végső esetben szokták eltávolítani.
Én kikérnék egy másodvéleményt egy olyan fogásztól, aki fogszabályozással (is) foglalkozik.
4/4 anonim válasza:
Én sem hagynám elsőre, hogy kihúzzák.Fogmegtartó kezelést szoktak alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!