Hogyan mossàtok a gyerek fogát, ha még nem tudja egyedül és nem is épp a kedvenc időtöltése?
A Nenedent márkának van fluoridmentes fogkrémje, az nagyon fincsi is :)
A mi fiunk az elején lelkes volt, aztán jött a harc... igen, szájfeszítés is, mert épp olyan volt a helyzet. De a nyerő a játék lett. Oroszlánüvöltés, vaaaaaa, es mar nyitja is. Ha meg az elsőket mossuk, akkor cinicini, akkor ő a kisegér.
Huuh én nem tudom mennyi idős lehettem lehet már 2x ennyi idős voltam, mint a kislányod, de nekem anyu mindig azt mondta, hogy kisebb korában ő sem mosta rendszeresen a fogát és szuvas lett neki. Nekem ennyi épp elég volt, hogy mindig szép ápolt fogaim legyenek. 19 év alatt egyszer sem volt még lyukas fogam :)
(Illetve nagyim is mindig mondta és természetesen látam is tőle(mivel együtt lakunk), hogy akármennyire is nincs kedve, fáradt stb. nem fekszik le fogmosás nélkül).
Tehát nekem a környezetem beli tapasztalatok segítettek megérteni, hogy ha "nincs kedvem" is fontos a fogmosi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!