Mennyi idős (ek) volt (ak) a gyerke (i) d, amikor áttört a 8. fog?
1,5 evesen volt 9 foga. De pontosat a 8.nemtudom mar mikor jott ki!:)
Lanyomnak 2 eves korára jott ki a 10.foga
Ennyit tudok😊😂
Bocsanat most latom h elirtam.
1 eves korára jött ki 10.
Utolso voltam!:)
Újabb bizonyítéka számomra ez a sztori annak, hogy a védőnők nem normálisak. :D Annyi bődületes marhaságról hallottam már, hogy ,,ezt mondta a védőnő", nem tudom, igaz-e vagy jó ráfogni, hogy ő mondta... De ha tényleg ők mondták, hát basszus, pszichiátrián a helyük!
Tartsd vissza a gyerek fogát, mi a franc? :O És mégis hogy? :D
A sógornőm kislánya foggal született, igaz, már az a foga 3 éves korára ki is hullt neki, de attól még igaz. Van ilyen. Nem értem, mire jó szekálni az anyukákat.
Külföldön élek, itt nincs státusz, nincs állandó méricskélés, még védőnő sincs és mégis élünk, felnőnek a gyerekek is! :) Annyira felesleges az egész hercehurca!
9,5 hós most kínlódik a 7-8-assal. Neki havonta egyszer párban jön. Tényleg korai, de ismerek olyan egy évest akinek nincs foga egy darab se, meg itt vagytok ti akiknek sok van.
A vége úgyis 20, ne foglalkozz a védőnővel. Egyébként se nagyon lehet tenni se ellene se érte.
Tastsd vissza? 😂😂 tippet nem adott, mi egyszerű emberek hogyan szabhatnánk meg a fogaknak, hogy mikor jöjjenek ki? 😂😂 kész vagyok milyen védőnők vannak... szerintem nevess rajta te is, ne foglalkozz vele. Bár ritka lehet, de teljesen normális, ha így korán jönnek a fogak.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!