Ha már látom az ínye alatt a fogait, akkor mikorra várható hogy kibújjon?
1-es vagyok.
Használtok esetleg vmilyen gélt az ínyére? Vagy fájdalomcsillapítót, ha már nagyon kivan?
Mert sajnos az a helyzet, hogy hiába bújik ki, hamarosan jön a többi és kezdôdik minden elôrôl :(
Talán pár nap... nehéz ezt így megmondani, mert csak úgy észrevettük, nem nagyon érdekelték a mi babánkat fogai. Nálunk kimerült annyiban, hogy éjszaka megébredt kétszer. Védőnőm tanácsára Dologelt kentem rá ilyenkor, ezt nagyon szereti, és hatásos is volt, ráadásul bármennyiszer használható.
Most lesz 9 hónapos, és szerintem a napokban fog kibújni a hetedik foga, szóval néhány áttörésen már túljutottunk ezzel a krémmel.
Köszönöm! És lehet hülye kérdés de reggelre vettétek észre hogy kibújt? Vag napközbe?
Használunk dologélt meg ecsetelőt! A héten kaptuk a receptet a doktortól. Most kicsit jobb. De most éjjel megint 3 órát fent volt. Nyügös volt nagyon (bár most vihar is volt az éjjel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!