3honapos lányomnak a foga jönne?
Lehetséges.
Egyik babámnak 3,5 hónapos korában kinőtt az első 4 foga. Én is meg voltam lepődve, mert a többi gyerekemnek 8-10 hónaposan jöttek ki az elsők.
Nem egyformák.
Az èn fiam is akörül kezdte, 5 hónapos kora után kijött az első foga.
Ha dörzsölèsre enyhül, akkor valószínű. :) Nem látod, hogy duzzadt, vörös lenne az ínye?
Kislányomnál is ilyentájt kezdtek megjelenni a fogzás tünetei! Meg voltam lepődve, milyen hamar! Még a doktornéninket is megkérdeztem, azt mondta igen, fogzik a drága, de ne éljem bele magam, mert hónapokig eltarthat. Így is lett. Nyolc hónaposan jött ki az első foga :D Viszont azután sorba, brutális hetek voltak, de rengeteg foga kijött egyszerre :D
Magyarul lehet, hogy mocorognak már a fogacskák, de még nem biztos, hogy ki is bújnak. Most lehet, hogy fájdogál neki, de lehet, hogy egyszercsak hetekre elmúlik :) Vagy akár ki is bújhat. Kiszámíthatatlan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!