Fogzas idejen magas laz? 39.6
3 napja tori at az inyet a fog. Pirosas lilas enyhe hasmenes.
Ami viszont aggaszto, hogy 39.6 a laza a 8 hosomnak es semmilyen gyogyszer nem viszi le.
Orvos azt mondja nem baj hagy dolgozzon a teste.
Szerintetek?
nekem minden fogkibújás előtt belázasodott a gyerekem, kedves első...
kérdező: háziorvosom szavait tolmácsolnám.
Ha lázas a gyermek, de nincs más tünete, még 40 fokos lázzal sem kell ügyeletre menni. elég a gyógyszer és esetleg a hűtőfürdő...a csillapítás viszont fontos, hogy aludni tudjon és pihenni...ha más tünet is van mellé - hányás, hasmenés - akkor orvos. ha nincs más tünet, csak a láz, 3. napig nem kell orvoshoz menni, a 4. lázas napon viszont igen.
nekem így mondta, mivel minden foga előtt lázas volt direkt kikérdeztem hogy is van ez (fiatal orvos egyébként). Na egyébként nálunk minden fogzás előtt 3 napra belázasodott, a 4. napon el is vittem dokihoz egyéb tünet híján, de sose talált gyulladást, mindig csak azt mondogatta hogy biztos nem a fogzástól van...ahhoz képest minden ilyen után 2-3 napra előbújt egy fogacska...
na de nekem nem volt mellé hasmenés...hűtőfürdőt próbáltál?
Ez a véleményem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__betegs..
Mindenképpen van valami más is a szervezetében, aminek esetleg most még nincs tünete, de akár holnapra már lehet. Nálunk most ilyen torokgyulladásos járvány van, gyerekeknél, felnőtteknél egyaránt és az tud magas lázat okozni. Viszont maga a fogzás közel 40 fokos lázat semmiképpen!
Vidd el másik orvoshoz, aki tényleg nem legyint, nehogy komolyabb baj legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!